8 januari 2016

Roze is altijd goed

Het is alweer een paar weekjes geleden dat ik hier van mij liet horen. Sorry daarvoor! :( Door drukte, ziekte en de feestdagen zijn de momentjes om te bloggen even wat spaarzaam geweest, maar ik ben er weer! 

Op Instagram heerste de laatste dagen van 2015 de hype om een collage te maken van je foto's die de meeste likes hadden gehad in 2015...ik kon natuurlijk niet achterblijven! Dit waren my best nine 2015!

 


 Ik heb natuurlijk niet stil gezeten en degene die mij op Instagram of Facebook volgen hebben ook wel wat foto's van mij voorbij zien komen. Hier een klein greepje uit de zoete 'rozigheid' van de afgelopen dagen. :)


Deze zoete spelden nam manlief voor mij mee! (Die struint in zijn pauze altijd even de Flying Tiger voor door. :))

 
  Ik haakte ook nog de geweldig leuke kruikenzak uit het nieuwe boek 'Hollands Welgaren'. Wat betreft borduren was dit een vuurdoop, maar best oke gelukt denk ik! (De bloem had iets meer naar rechts gemoeten denk ik achteraf. ;))

 Ook begon ik met mijn eerste 'SouthBay' sjaal ever (Ik loop denk ik hopeloos achter. :)) van het heerlijke Elastico garen wat ik op de Lana Grossa haakparty kreeg.

 
 En als kers op de taart kwam mijn allerliefste buurvrouw een stuk van deze goddelijk roze wolk brengen, omdat buurmeisje 1 was geworden en ik er niet bij kon zijn. Hoe lief is dat!

Moraal van dit verhaal: Roze is altijd goed! ;)


2 opmerkingen:

  1. Jammer, dat mijn man niet in een stad werkt waar een Flying Tiger zit. Voor een Southbay is het trouwens nooit te laat.


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi nee dat is wel een gelukje, hoewel gezien de reistijd ik denk dat hij daar anders over denkt. ;)

      Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...