21 augustus 2016

Gehaakte vriendjes

Ik ben de laatste tijd nogal in de ban van lieve vrolijke knuffels om te haken voor op onze mini zijn kamertje. Degene die mij op Instagram volgen hebben dit patroon misschien al ontdekt. :)

Nu had ik vanmiddag weer een knuffeltje af en toen ik een plekje voor hem moest gaan zoeken kwam ik tot de conclusie dat die erg schaars aan het worden zijn. Ach beter verwend dan verwaarloosd toch?!

http://treasurycreations.blogspot.com/2016/08/gehaakte-vriendjes.html


Dit is de meest recente toevoeging aan het gehaakte knuffel ensemble. Het patroon is van InArt en vind je hier.
Het geweldig leuke kuiken (een van mijn favoriete items uit onze babykamer) is gemaakt door Marjolijn van Studio LijnLoves en binnenkort weer verkrijgbaar in haar Etsy shop.



Voor de oplettende lezer...op de rechterfoto zie je nog zo een leuk LijnLoves item, namelijk het rammelhuisje! Yep ik ben fan! :)

Daarnaast sieren deze cuties de overige 'lege' plekjes van de kinderkamer. Sommige heb je misschien al eerder voorbij zien komen, maar het leek mij wel leuk om een klein overzichtje te maken van de gehaakte knuffels die mini nu al rijk is.



Het maantje maakte ik geïnspireerd door Manon haar gehaakte maan en de schildpad is naar het ontwerp van een hele creatieve Deense dame die het patroon gelukkig in het Engels heeft geschreven. ;)



Die leuke haas komt uit het boek van Lisanne,  namelijk 'Haak je Happy, de kinderkamer.' en het patroon van freaky kitty (zoals wij de gele kat hier thuis noemen) komt uit het boek 'Kattenknutsels'. 

En last but not least...een van onze favoriete knuffels....Octo de Octopus!! 


Ook deze leuke octopus is naar een patroon van InArt gehaakt en vind je hier. Is hij niet super lief!! :)


Voorlopig denk ik dat hij aan knuffels geen gebrek heeft dus ben ik nu begonnen aan een gehaakte luieretui voor in de kinderwagen. 
Maar....Finn de Eland van Draad en Praat staat nog steeds bovenaan mijn verlanglijstje en het garen heb ik al klaar liggen, dus ik sluit nog een gehaakte knuffel in de nabije toekomst niet uit. Eentje om het af te leren! ;)



6 opmerkingen:

  1. Super leuk, en wat zijn ze allemaal mooi geworden. Je maakt me enthousiast om ook weer een knuffel te gaan haken. :) Ik ben benieuwd naar je luiteretui! Fijne dag..

    Lieve-groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lief, dank je wel!! :) Hihi ja het resultaat is altijd zo leuk! Het smaakt naar meer en ik hoop stiekem door het veel te doen dat ik dat aan elkaar naaien steeds meer onder de knie krijg. ;) xx

      Verwijderen
  2. Je hebt scahttige knuffels gemaakt. Je hebt helemaal gelijk, beter een knuffels meer, dan verwaarlozing van een kindje. Met al die leuke dingen is jullie kindje echt welkom in julli huis.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! :) Ja hij is absoluut heel erg welkom!! Manlief grapte nog van de week dat hij de mooiste en grootste kamer in het hele huis heeft. :)

      Verwijderen
  3. Wat een leuke knuffels allemaal :)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...