21 januari 2016

Zuurstokroze Southbay

Hij stond al jaren op mijn to-do lijstje...'De Southbay', maar tot voor kort kwam het er op een of andere manier maar niet van.

Nu had ik nog een paar bolletjes van het super fijne Elastico garen van Lana Grossa in de kast liggen (Ja echt die goodybag is onuitputtelijk! ;)) en dit leek mij een heerlijk zacht en soepel materiaal voor de Southbay. 
 
 

Nou en inderdaad!! Wat een goddelijk garen en die kleur is ook echt perfect! Voor de rand gebruikte ik een andere variant van Lana Grossa, omdat de Elastico nog niet binnen was, maar de lieve dames van Naaldkunst in Alkmaar (waar ik even heen was gefietst in mijn pauze) hebben mij super geholpen bij het zoeken naar een alternatief! Een beetje uit mijn 'comfort zone' maar totaal just perfect! Ik ben blij! :)

 
  Voor de liefhebbers is dit de tekening van het patroon. Degene die een uitgeschreven patroon fijner vinden werken kunnen even een kijkje nemen op Saskia haar blog.
 

8 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijke kleuren. Ik heb heel wat Southbay's langs zien komen en de meeste waren gehaakt met gemĂȘleerd verloopgaren. Bij jou komt je het patroon met de steken mooier uit.

  Veel plezier met dragen, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb hem ook gemaakt. Fijn om te haken. Ik hoop dat je meer in huis hebt dan de drie bollen op de foto, want dat is waarschijnlijk te weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er vier in totaal en een andere kleur voor de rand, dus het is gelukkig helemaal goed gekomen! :)

   Verwijderen
 3. Leuk zeg! Ik heb hem ook al enkele keren gemaakt, een heel leuk project!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...