20 april 2016

Last week

Afgelopen maandag was het zover....de verzenddag voor de Instaswap 2016 spring edition! Mijn swapmaatje Vicky was een early bird, dus ik kreeg mijn pakketje eind vorige week al binnen! :)


Heel leuk natuurlijk, maar ik vond het wel erg lastig om de pakjes zo lang ingepakt te laten. Ik zal ook maar eerlijk zijn...de chocolade heeft dat ook niet overleefd. Vandaar dat deze ook niet op bovenstaande foto staat. ;)
In tegenstelling tot Vicky was mijn planning iets minder feilloos en heb ik mijn pakketje gisteren, een dag te laat, gepost. Ik hoop dat mijn swapmaatje het mij vergeeft. Hier een kleine peek van het pakket wat ik verstuurde.

 
Naast de Instaswap stond vorige week (en de weken daarvoor) in het teken van twee vloerkleden. Eentje op verzoek, hierover later meer, en eentje voor onszelf of beter gezegd voor ons zoontje die begin september verwacht wordt.
Bij het plaatselijke wolwinkeltje kocht ik een berg aan Lammy Lacet bolletjes in een beetje een stoere denim blauwe kleur voor dit kleed. Ik haald nog een paar extra bolletjes zodat ik eventueel ook nog een matching kussentje of mandje kan maken. ;)


In mijn enthousiasme had ik even geen rekening gehouden met het feit dat het garen wat dikker en stugger is dan het garen wat ik normaal gebruik voor dit kleed, dus na driekwart van het kleed gehaakt te hebben heb ik toch maar besloten om hem weer uit te halen en opnieuw te beginnen met een haaknaald twee maten groter. Tot ongeloof van manlief, die schrok zich een hoedje dat ik het kleed begon uit te trekken.! :)
Het uithalen leidde tot een mega grote bol Lammy Lacet! :)


Deze nieuwe bol is de new BFF van poes 1 Luna. Ze kruipt er het liefst de hele dag tegenaan (normaal mag ze niet in de buurt komen van mijn bolletjes, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. ;)) en kijkt zelfs een beetje intimiderend als ik hem wil pakken..:)


En als kers op de taart kwam manlief gisteren thuis met deze goddelijke donut!! Mijn lief weet waar je een zwangere vrouw blij mee maakt! 


Al met al een heel fijn weekje! :) Wat hebben jullie gedaan? Nog WIP's afgerond of juist nieuwe projecten gestart? Ik ben benieuwd!


2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur voor het vloerkleed. Idd lekker stoer!
  Is Lammy Lacet een soort textiel garen à la Hoooked?
  Veel succes met poging 2 met grotere haaknaald. Gaat vast heel mooi worden!
  Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! :) Het is een katoenachtige draad maar de draad is plat ipv rond. Ik haak hem wel met driedubbele draad vandaar dat hij een beetje op textielgaren lijkt. Hihi dank je wel! :) Ik zit ondertussen weer bij toer 11, dus het gaat de goeie kant op. Liefs, Caroline

   Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...