17 augustus 2016

Gunther de (Slodder)Vos

Soms kom je een patroon tegen waar je op slag verliefd op bent...Gunther deed dat voor mij! Misschien zijn het de hormonen, maar waarschijnlijk mijn voorliefde voor alles wat eigenlijk net niet klopt of een tikkeltje raar is. In ieder geval wist ik direct dat deze platte vos niet kon ontbreken op de babykamer van onze mini. :)

http://treasurycreations.blogspot.com/2016/08/gunther-de-sloddervos.html

Het fijne aan dit patroon vind ik dat de meeste onderdelen direct aan elkaar gehaakt worden. Zoals jullie misschien weten is het aan elkaar naaien van onderdelen niet mijn meest favoriete klusje.:) Alleen het staartje en de oortjes bevestig je apart aan het lijfje de rest is al aan elkaar gehaakt.


Om het vosje te haken gebruikte ik Drops Muskat garen (kleurnummer 49 voor het lijfje) in het oranje en natuurlijk een restje zwart en wit en haaknaald 3,5.
Je haakt eerst 4 losse beentjes en een hoofdje en die haak je later aan elkaar en ga je verder met het lijfje.Het patroon is van La Maison Victor. Voor degene die dit niet kennen is het sowieso erg leuk om even op hun website te gaan kijken. ;) Het specifieke patroon van Gunther de Knuffelvriend vind je hier.

Ik ben erg blij met het eindresultaat en de SlodderVos (inside grapje tussen L. en mijzelf. ;)) staat klaar om geknuffeld te worden op mini zijn kamer.Hij heeft alle hoeken van het kamertje gehad, maar voorlopig is dit zijn plekje geworden gezellig bij de panda's. :) 
8 opmerkingen:

 1. Deze vos lijkt op een tekening van een kind. Echt een leuke knuffel voor in de babykamer. Het Drops Muskat garen is fijn en goed wasbaar. Altijd handig voor een knuffel. die door een baby of peuter gebruikt wordt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt hij doet mij ook een beetje aan een grappig stripfiguurtje denken. :)

   Verwijderen
 2. Ontzettend leuk, wat een schatje is het geworden! :) Enjoy!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm ook zo leuk! Het patroon heb ik ook meegenomen op vakantie. Inderdaad ideaal dat de onderdelen er niet achteraf aan gehaakt hoeven te worden, dat is ook niet mijn favoriete klusje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een heerlijk vakantieproject! Ja fijn is dat he, niet dat gepriegel achteraf. ;) x

   Verwijderen
 4. superleuk is hij caroline! lief dat je me de info over patroon en garen al gegeven had. ik hoop snel tijd te hebben om hem te maken. lieve groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je we lieve Esther! Ik ben heel benieuwd naar jouw vos, wordt vast ook weer een plaatje! xx

   Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...