Veiling


Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen op de 'veilingspagina'. Hieronder staan modellen die met liefde door mijgemaakt zijn met prachtige kwaliteitsgarens zoals o.a. LangYarns, Borgo de Pazzi en Drops.


Ik voel mij enorm bevoorrecht en gezegend dat ik met zulke prachtige materialen kan en mag werken en ik wilde dan ook iets terug doen. De modellen die hier getoont worden zijn te koop. Dat wil zeggen ik heb geen vraagprijs vastgesteld, maar er mag een leuk bod op gedaan worden.(Wel een beetje een lief en reeƫl bod graag. ;))

Een groot deel van de opbrengst van de items die verkocht worden doneer ik dan aan 'Stichting Babyspullen'. 1 op de 9 kindjes in Nederland groeit op in armoede en omdat iedereen een goeie start verdiend maakt deze stichting pakketten voor (toekomstige) ouders die het niet zo breed hebben. De pakketten zijn gevult met kleertjes, speelgoed, luiers etc. Super mooi en belangrijk werk wat deze vrijwilligers doen! Nu denk je misschien wat gebeurd er dan met het deeltje wat niet gedoneerd wordt...? Een deel doe ik in Max zijn spaarpotje voor de uren werk die er in het maken van de items is gaan zitten. :)

Naast de items die ik zelf gemaakt heb staan er ook prachtige items van Lang Yarns tussen die als model zijn gebruikt voor hun magazine Fam nr. 187!! Hoe super tof is dat! Zij hebben deze volledig belangenloos ter beschikking gesteld voor dit iniatief. Uiteraard zal de opbrengst van deze items volledig worden gedoneerd aan Stichting Babyspullen.

Zie je er iets moois tussenstaan waar je een bod op wilt doen kan dit per mail (treasurycreations@gmail.com) of via dit speciale Instagram account@cutiepiedesigns_veiling. Op Instagram zie je bij de foto's meer informatie staan omtrent de maat, materiaal etc. 

Ik hoop dat jullie hier net zo blij en enthousiast van worden als ik! :)

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...