25 januari 2015

CAL 2015


Ik heb vorig jaar een poging gedaan om de CAL (Crochet A Long) 2014 te haken. Tot mijn schaamte moet ik eerlijk bekennen dat ik na 12 toeren ben afgehaakt. :( Waarom weet ik eigenlijk niet, maar ik denk dat ik er op een gegeven moment niet meer bewust mee bezig en was en voordat je het dan weet loop je ineens 8 weken achter.Maar nieuw jaar, nieuwe kansen! :)


Ik denk stiekem (maar dat is heel persoonlijk natuurlijk) dat ik deze granny variant ook leuker vind om te maken. Ik ben nu bij tot en met week drie en zag gisteren de toeren voor week vier voorbij komen, dus ik hoop die morgen te kunnen haken. :)

Even kort het idee van de CAL: Iedere week haak je een stukje van een, in dit geval vierkante, deken. Je weet dus van tevoren niet wat het eindresultaat zal zijn, omdat de toeren per week worden gepubliceerd.

Wil je ook meedoen? Kijk dan op Tertia haar blog voor de CAL2015 downloads. Hier post zij iedere vrijdag je 'huiswerk' voor de nieuwe toeren.2 opmerkingen:

 1. Knap hoor. Ik durf er niet aan te beginnen, bang dat ik hem niet afmaak.

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon doen! :) Het mooie aan deze vierkante variant is dat als je het snel zat bent je er altijd nog een leuk kussensloopje van kan maken. ;)

   Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...