22 oktober 2015

FeelGoodMarket

Afgelopen zondag was het zo ver...mijn fair-vuurdoop! Ik stond op de FeelGoodMarket in Eindhoven. Toevallig was het ook nog eens Dutch Design Week in Eindhoven (lucky me!).

Ik had nog nooit eerder op een fair of markt gestaan, dus had in de aanloop hiernaartoe wel een beetje het gevoel alsof ik een wiel moest ontdekken waarvan ik niet wist hoe hij eruit zou gaan zien, maar gelukkig zijn er genoeg blogsters die hun ervaring delen en had ik een hele leuke buurvrouw die me op weg hielp. 
Mijn lieve vriendinnetje (die zelf geen handwerk aspiraties heeft) bood aan om me te helpen en vooral gezellig gezelschap te houden de hele dag! Hoe lief is dat! What are friends for. <3
 

Dus zondagochtend vroeg reed ik met een tot de nok toe gevulde auto vanuit de randstad naar Arnhem (waar ik door bff eerst nog verwend werd met een gebakken eitje) en vanuit Arnhem samen door naar Eindhoven.

Bij aankomst stond Banu al te zwaaien en zoals gevraagd hadden we gezellig een kraam naast elkaar. Snel alles uitgeladen, bff met de auto een plekje gaan zoeken en begon ik alvast met uitpakken en de stand indelen. Ik had thuis al een proefopstelling neergezet en daar een foto van gemaakt, zodat het indelen van de kraam op de dag zelf wat gemakkelijker is.
 

Het was mijn eerste keer, maar wat een super leuke ervaring! :) Allemaal gezellige mensen, bedrijvigheid, leuke kraampjes en het weer zat ons ook mee!

Ook echt heel leuk om een aantal lieve IG-ers in het echt te hebben ontmoet! Hoewel het soms best een gekke gewaarwording is als je elkaar regelmatig 'spreekt', maar niet weet hoe zij eruit ziet en die persoon dan ineens voor je staat. :)

Het was een behoorlijk lange en intensieve dag, maar de gezelligheid en het contact leverde me ook veel energie op, dus wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar! Met de voorwaarde dat het zonnetje schijnt en een winterjas niet noodzakelijk is, dus ik wacht geduldig af totdat de vogeltjes weer gaan fluiten en de bomen nieuwe blaadjes hebben. ;)

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er allemaal superleuk uit! Fijn dat je een leuke eerste keer markt had. En goede en gezellige hulp. Heb je ook een beetje leuk verkocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! :) Een soort roze explosie. ;) Ja de verkoop viel me ook zeker niet tegen! Mijn insteek was we zien wel waar het schip strand, als het maar gezellig is en het zou leuk zijn als ik de standprijs (die was best heel pittig)er uit haal, maar dat is meer dan gelukt dus ik mag niet klagen. ;)

   Verwijderen
 2. Ziet er superleuk uit! Zo leuk zelfs dat ik er zelfs over nadenk om ook eens de sprong in het diepe te wagen....Maar wel als het zonnetje schijnt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is voor mij ook een harde eis geworden, gelukkig was het dit keer goed weer. :) Gewoon doen! Was voor mij ook een uitprobeersel, maar wel erg leuk en gezellig!

   Verwijderen
 3. Jammer dat het zover was of ik was zeker ook eens langs gekomen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...