27 oktober 2015

Lana Grossa Haakfeestje

Let op! Serieus wolhalla alert! 
Een gewaarschuwd mens telt voor twee. ;)


Afgelopen zaterdag was het zover!! Op uitnodiging van Lisanne van DraadenPraat, Francis van Knotten en Lana Grossa ben ik afgereisd naar het prachtige Delft voor een garenproeverij/haakparty.

Ja echt waar...een haakfeestje!! *HAPPY DANCE* Alsof mijn verjaardag, Sinterklaas en Kerstmis op één dag vielen!! Wat hebben we een heerlijke middag gehad. Een tafel vol met allerlei lekkers en de meest prachtige bolletjes wol stond op ons te wachten.


Het was zo leuk en gezellig om met 20 bloggende/Instagrammende dames aan tafel te zitten en te kletsen over je gedeelde passie!


We mochten allerlei fijne bolletjes uitproberen en iedereen was lekker aan het haken en kletsen onder het genot van taartjes, thee en zelfs een glaasje wijn.

Sascha maakte van dit heerlijk harige garen (Hairy Harry voor insiders. ;)) een hele fijne col en plaatste het patroon op haar blog.

En alsof het feestje nog niet compleet was kregen we allemaal nog een mega gevulde goodiebag met allerlei fijne Lana Grossa bolletjes, heerlijke boekjes en toffe DraadenPraat kaartjes mee naar huis!! 
Nog meer foto´s van deze heerlijke dag en de bolletjes vind je hier.
I am in heaven en hang daar voorlopig nog wel even rond op mijn roze wolk, please do not disturb! ;)

6 opmerkingen:

 1. Oh, wat zag dat er gezellig uit! Nu ben ik stiekem een beetje jaloers ;-). Nu kan je nog lang nagenieten met al die bolletjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt een super middag!! Ja hier kan ik nog wel een aantal weken op teren! :)

   Verwijderen
 2. Dat ziet er gezellig uit in een soort snoepwinkel. Wie zou nee zeggen tegen zo'n proeverij? En zo te zien hoeven jullie voorlopig geen garen te kopen. Ik ben benieuwd wat jullie voor mooie dingen van het garen maken.
  Ik ben benieuwd wanneer Knottenwol, Lana Grossa of Draad en Praat andere bloggers en garensliefhebbers voor zo'n leuk feestje uitnodigen.

  Veel haakplezier, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was inderdaad net een snoepjeswinkel! Alleen dan met fijnere inhoud dan echt snoepjes! ;) Ik ben meteen begonnen met het omtoveren van de bolletjes in lekkere zachte items, dus wordt vervolgd.

   Verwijderen
 3. Mijn roze wolk drijft gezellig naast die van jou, Caroline - wat was het geweldig, hè? 'k Heb ook zó genoten (en nu weer bij het lezen van jouw leuke verslag)! Marianne xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt een super feestje Marianne!! Zo leuk om met allemaal eensgezinde dames aan tafel te zetten en een leuke middag te hebben! x

   Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...