16 mei 2016

'Haak je Happy'

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover.....het boekfeestje van Lisanne (bekend van het blog DraadenPraat) haar eerste boek! 'Haak je Happy' De kinderkamer.


Het feestje was tussen 12.00 en 17.00 uur bij Echtstudio in Alphen aan den Rijn. Echtstudio is sowieso al een waar genot om binnen te lopen, maar het was nu echt het summum voor de wolliefhebber! Wat hadden Lisanne en alle lieve hulptroepen hun best gedaan zeg! Echt geweldig!
Ik kan er veel woorden aan wijden maar ik denk dat een paar foto's de sfeer beter weergeven.



Bij binnenkomst, ik was 'fashionable' vroeg ;), was het gelukkig nog redelijk rustig (lees: er stond nog geen rij tot aan de andere kant van de winkel) waardoor ik gezellig even de tijd had om een exemplaar van 'Haak je Happy' te pakken, deze door Lisanne te laten signeren en haar te feliciteren met deze geweldige mijlpaal en een kleinigheidje te geven. Natuurlijk kon ik het niet laten om nog even zo'n heerlijk chocolaatje in mijn mond te stoppen die Lisanne haar moeder speciaal had laten maken! :)

Met HET boek onder mijn arm ben ik vervolgens aangeschoven aan de workshop tafel waar een aantal van mijn lieve haak/IG vriendinnen al zaten/stonden. Gezellig even met iedereen bij kunnen kletsen en daarna heerlijk onder het genot van een taartje en kopje thee aan het haken geslagen. <3 Wat fijn om met gelijkgestemde te zijn!


Voor de gelegenheid had Lisanne speciaal een patroon ontworpen en mochten we met het heerlijk garen van DMC; Natura XL aan de slag. De lieve Miriam en Lidy zorgde dat het ons allemaal aan niets ontbrak tijdens de workshop. Ik hoefde als waggelende walvis niet eens op te staan om taart te halen dat werd voor me gedaan! :D Wat een verwennerij!!

Ik had een heel fijn bolletje in een vergrijsde blauwe kleur gepakt en dit is het resultaat! 


Gaaf he! De super coole tak kregen we ook tijdens de workshop en ik denk dat ik binnenkort even met manlief het bos in ga om er nog meer te scoren! :) Er staat namelijk ook een heel gaaf patroon in het boek van een opberg/waszak die ook aan een stoere tak of roede bevestigd kan worden en die zie ik al helemaal voor me in onze babykamer. 

Natuurlijk kon ik het niet laten om de winkel nog even in te duiken voor bolletjes wol die ik ECHT heel hard nodig had. ;) Samen met IG vriendin Nandi hebben we het hele spectrum van de Sparkle van ByClaire door ons handen laten gaan, nieuwe bolletjes gehaald voor de noppendeken uit het boek, schaapjes gegokt (er was een prijsvraag.:)) en alle leuke kraampjes op de pop-up market bewonderd van Huis & Haak, Mezz11, Happy Finny en Photogeniki

Kortom het was super leuk en alsof dat allemaal nog niet genoeg was kreeg je bij aankoop van het boek ook nog eens een hele toffe goodybag! :) Zie je rechts dat super cute shirtje? Die kreeg ik van de lieve Miriam voor onze mini op komst! <3


Thuis gekomen ben ik meteen met het boek op schoot aan het haken geslagen natuurlijk! :) Ik kom alleen een bolletje Natura XL te kort voor het eerste hangmandje waar ik aan begon dus die ga ik zo nog even bestellen. 


Maar dat houd me natuurlijk niet tegen en gelukkig had ik nog genoeg garen over van wat ik laatst gebruikte om het mega vloerkleed van te haken voor op de babykamer (zie vorige post) dus ben ik aan hangmand nummer 2 begonnen en die is af! :) Dat leuke label van Mez11 maakt het helemaal af!


Zoveel leuke projecten om te maken, dus hups na de mand door met de noppendeken! :)


De noppendeken is nu ongeveer op driekwart en dan hopelijk aan mijn eerste echte knuffel beginnen (dat vind ik best heel spannend), namelijk Finn de Eland! 

Ik kan nog wel eventjes doorgaan hoe fantastisch leuke dag ik heb gehad en hoe super het boek is, maar het is denk ik veel leuker om dat laatste zelf te ervaren! Laat je niet misleiden door de titel. Ook als je geen kinderkamer in te richten hebt is het een heel gaaf boek! :) De mooie dekens, manden, zitzak, vloerkleden en sterkussens kun je ook gemakkelijk ergens anders in je huis gebruiken of iets aanpassen naar je eigen smaak en behoefte. 

Ik hoop dat ik mijn enthousiasme een beetje over heb kunnen brengen, ik sta in ieder geval nog wel eventjes te stuiteren hierdoor! :) 


p.s. dit was mijn kleinigheidje voor Lisanne.




6 opmerkingen:

  1. Wat een gave blogpost, Caroline! Inderdaad merk ik dat je heel enthousiast bent over het feest, super leuk om dit te lezen. Het was ook echt heel gezellig en tof, en het boek, kzie dat jij ook handen te kort hebt om alles te maken, veel succes en leuk je gezien te hebben bij Echtstudio. :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vond het echt super leuk!! :) Leuk dat jij het ook zo ervaren hebt, volgens mij was er niemand die gematigd enthousiast is, iedereen stond te stuiteren van vrolijkheid. :)Dank je wel, jij ook! Liefs, Caroline

      Verwijderen
  2. Wat fijn dat je ze genoten hebt! Het ziet er ook heel erg gezellig uit !

    Liefs, Frederika (frehaakt)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was echt een feestje! :) Je oorbelletjes zijn trouwens gisteren op de bus gegaan. x

      Verwijderen
  3. Wat een top verslag van een heerlijke dag! En wat heb je al veel moois gemaakt uit het boek, echt-echt prachtig! Liefs, Marianne xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ik heb net ook zitten genieten van jouw stukje, wat was het leuk he! :) Hopelijk zien we elkaar gezellig snel weer! Liefs, Caroline

      Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...