4 januari 2018

Kerstpakket

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat dit jaar veel pracht, liefde, gezondheid en creativiteit mag brengen!

In het 'oude' jaar kreeg ik op de valreep nog een heel fijn cadeautje thuis gestuurd. Onverwachte pakjes zijn doorgaans de leukste (hoewel ik de 'verwachte' pakjes natuurlijk ook niet zou willen missen ;)) en dit pakje wat ik voor de kerst ontving van LangYarns was er zo één!

https://treasurycreations.blogspot.com/2018/01/kerstpakket.html

*Tromgeroffel* :)

Deze gepersonaliseerde doos vol met heerlijk bolletjes wol van de nieuwe lente/zomer collectie was bezorgd. Ik was aan het werk en manlief appte mij dat ik weer wat te doen had 's avonds. ;) Nieuwsgierig naar de inhoud heb ik hem gedwongen de doos open te maken en een foto te sturen...wauw ik zat te stuiteren achter mijn computer. Zo mooi en vooral zo attent en lief van Lang! Ze hebben de inhoud speciaal voor mij geselecteerd, hoe bijzonder is dat? En ik moet zeggen dat is hen heeeel goed gelukt!

Al een beetje nieuwsgierig naar de inhoud van 'mijn' pakket? :) Ik heb een filmpje gemaakt, maar deze was te groot en ik ben niet zo handig dat ik met 2 klikken het bestand kon laten krimpen, dus heb ik deze iets ingekort. Als het goed is is het belangrijkste gedeelte van het filmpje in tact gebleven...de wolletjes! :)


Gaaf he!! :) Nu nog even bedenken wat ik met al dit heerlijks ga maken. Ik heb uiteraard wat ideetjes, maar wil eigenlijk wel iets extra bijzonders maken van deze snoepjes, dus als jullie nog ideeën hebben hoor ik het graag! ;)



Vooralsnog liggen de meeste bolletjes dus nog even keurig in mijn hobbykamer en iedere avond trek ik het bewuste kastje met Lang garens even open om te smullen van al dit moois. De drukte van de feestdagen is gelukkig weer voorbij, dus ik denk dat het niet lang meer duurt voordat ze langzaam aan uit het kastje verdwijnen in mijn projectmandje. :)




4 opmerkingen:

  1. Wow, dat is gaaf! Is het echt een persoonlijk cadeautje, of word je geacht er "iets" mee te ontwerpen zodat het patroon weer gedeeld kan worden met klanten? Hoe dan ook, ik begrijp dat je daar echt iets bijzonders van wil maken. Misschien handig als je even vermeld voor welke naalddiktes de garens geschikt zijn, zodat we kunnen meedenken wat je er mee kunt doen? Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja gaaf he! :) Nee het is echt een cadeautje, maar wil er inderdaad wel iets heel tofs van maken. Ik dacht om van de Amira de bobbelcol te maken (patroon op het blog van DraadenPraat.) De Asia is voor naald 3/3,5, de prachtige bol Ayumi voor naald 2,3/3,5 en de bolletjes Canape (hennep achtig draad) voor naald 3. x

      Verwijderen
  2. Wat een bofbibs ben je dat je zo`n mooi pakketje thuis gestuurd krijgt. Geniet ervan, er zitten prachtige kleurtjes bwolletjes in!

    Lieve-groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou echt zo voelt het ook zeker! <3 Super blij mee en de kleuren zijn echt fantastisch! x

      Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...