17 september 2018

What I've been up to..

Ik zag tot mijn grote schrik dat ik al een heel poosje niets van mij had laten horen op mijn blog. Dat is niet omdat ik bewust ben gestopt of omdat ik er geen zin in heb, maar de laatste weken waren gewoon best druk! :) Vakantie, verjaardagen, werken...en voor je het weet ben je zo 2 maanden verder.

https://treasurycreations.blogspot.com/2018/09/what-ive-been-up-to.html

Tja en dan wil je dolgraag weer iets posten, maar wat dan? Begrijp me niet verkeerd ik heb op haak- en breigebied niet stil gezeten maar de drempel lijkt wel hoger te worden na zo een lange tijd niets posten.

Voor mijn gevoel zijn namelijk alle foto's die ik heb gemaakt al weer 'oud' en heeft iedereen alles al voorbij zien komen op Instagram. Ik heb de afgelopen 3 weken al eerder op deze manier achter de laptop gezeten. Ik wilde graag een blog schrijven, maar door bovenstaande 'bezwaren' toch maar niet gedaan. Driemaal scheepsrecht, dus nu wordt er ook daadwerkelijk gepubliceerd alleen ben ik dat stomme gevoel nog niet kwijt.

Vandaar dat ik heb besloten gewoon 'luchtig' te starten met een overzichtje van de afgelopen tijd op haak gebied. Niet heel vernieuwend maar ik wil toch het gevoel hebben dat ik die fantasiedrempel plat stamp, dus mocht je denken....'die foto's heb ik al 3x gezien' of 'OMG weeeer een omslagdoek...' zeg dan maar niks...is beter voor mijn tere zieltje. ;)
Er staan veel leuke dingen op de planning dus er komt snel weer fresh en new materiaal aan. :)

Lang verhaal kort...hier heb ik mij de laatste tijd op haakgebied mee bezig gehouden:

Ik haakte 2 heerlijke sjaals! Het patroon is van Jessica van Forest Friends en vind je hier.
Max werd 2 en mocht trakteren op het kinderdagverblijf. Ik haakte deze visjes die aan een soepstengel hingen samen met een doosje rozijntjes als traktatie. Het patroontje voor de visjes vind je hier.


Ik had prachtig garen van WoolAddicts gehad waarmee ik dolgraag aan de slag wilde! Deze super mooie bollen Air in een vergrijsde tint blauw gebruikte ik voor een omslagdoek als juffencadeau. 


Het patroon van de omslagdoek komt uit het boek 'Kant Haken' en is wel een van mijn favoriete omslagdoeken-patroon. De volgende twee foto's plaatsen dat enigzins in context. :)
Ik haakte ook nog dit schattige tasje ontworpen door Liza van Confettilab voor CraftKitchen. De werkbeschrijving vind je hier.En het laatste wat ik nog wil delen is dit schattige kanten randje. Als je een flinke sliert haakt is het heel leuk om een cadeautje mee in te pakken in combinatie met wat craftpapier bijvoorbeeld.

Zo...dat lucht op! :)2 opmerkingen:

  1. Prachtige projecten Caroline en lekker nooit verontschuldigen voor wel of niet posten! Ik vind het wel weer gezellig om te lezen dus hoop dat je die drempel er uit hebt geslagen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel lieve Heidi!Fijn om te horen en die drempel is plat-platter-platst! :)

      Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...