11 april 2017

Lang Yarn meets Alles is Haken

Bij het #Langyarnsgarenfeestje georganisseerd door Knottenwol en Lisanne van Draad en Praat kregen we een hele fijne tas met heerlijke bolletjes mee naar huis.

Ik heb de meeste bolletjes al met veel plezier gebruikt, maar er was er eentje waar mijn moeder direct verliefd op was, namelijk de Amira Color! Ik had daar 2 bollen van in prachtige frisse tinten. Het leek mij dan ook heel leuk om daar een mooie omslagdoek voor haar van te maken.

http://treasurycreations.blogspot.com/2017/04/lang-yarn-meets-alles-is-haken.html

Het leek haar mooi als het voor het voorjaar een beetje een opengewerkte omslagdoek zou worden, dus koos ik voor een patroon uit het boek van Saskia; Alles is Haken. Het was het eerste patroon wat ik haakte uit dit boek en haakte heerlijk weg!

Halverwege kwam ik erachter dat ik aan twee bollen niet genoeg had (ondanks de flinke looplengte). Ik wilde namelijk een lekkere grote doek maken waar je op een zomeravond lekker in weg kan kruipen. Dus gooide ik een oproepje in de haakgroep en de lieve Anique had nog twee van deze bollen en wilde met mij ruilen. Lang leve lieve mensen uit de haakcommunity! (Bedankt, ook namens mijn moeder! :)) Een dag later lagen de bollen in de bus en kon ik weer verder.Een kleine tegenprestatie werd natuurlijk van mijn moeder verwacht, namelijk poseren voor de foto! Als stewardes heeft zij heel wat meer zonuurtjes ter beschikking en staat dat een stuk gezelliger op de foto dan mijn, laten we zeggen dat Sneeuwwitje er getint bij is, melkflessenhuidje! ;)


1 opmerking:

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...