25 januari 2018

Kraamcadeautje

Mijn 'baby' is eigenlijk geen echte baby meer, dus vond ik het erg leuk dat ik laatst weer voor een klein mini mensje aan de slag kon!

https://treasurycreations.blogspot.com/2018/01/kraamcadeautje.html

Nieuwsgierig wat ik heb gemaakt? Lees snel verder. :)

Ik gebruikte het Nelly garen van Lang Yarns. Het garen is een mix van katoen en acryl en heeft een hele fijne natuurlijke uitstraling en voelt een beetje aan als badstof. Ideaal voor zoete zachte babycadeautjes!

Ik gebruikte de zachtgrijze tint en haakte een vestje en mutsje naar het patroon van Wolplein. De individuele linkjes naar de patronen kan je ook vinden via het tabblad 'Patronen' op dit blog.

Het vestje maakte ik ietsiepietsie anders door er geen randje met knoopjes aan te maken, maar één knoopje te bevestigen. Leek mij wel zoet voor een meisje.


Ik vind een pompon altijd zo leuk staan op een mutsje! :)


Hebben jullie al eens met dit garen gewerkt? Ik had er eerder een hele lange slangknuffel van gemaakt voor Max, maar voor minikleertjes is het ook super geschikt!

Alles gezellig ingepakt (bijna net zo leuk als het haken zelf. :)) en klaar om te geven.

6 opmerkingen:

  1. Echt superlief & hel erg mooi...garen klint heel fijn, en ga ik zeker onthouden ♡
    En je verpakking is al een kadootje op zich !!
    Hier ook wat baby's op komst in de omgeving, ga ik lekker weer jouw mutspatroontje gebruiken 💕💙🌿

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel, wat leuk om te lezen!! Ja leuk is het papier he? Kreeg 2 rollen toen ik een tas van Zusss kocht. Soms is less echt more. :) Oh heerlijk zo een babyboom om je heen en fijn om met een goede reden schattige kleine mutsje te kunnen maken, veel plezier! x

      Verwijderen
  2. Wat een superschattig en mooi cadeau! Met het garen ben ik (nog) niet bekend, als het inderdaad zo lekker zacht aanvoelt is het idd ideaal voor babykleertjes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Het viel enorm in de smaak gelukkig! :) Ja ik vind het echt heel fijn garen! Mocht je het eens tegenkomen zeker even voelen dan weet je wat ik bedoel. x

      Verwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...