29 januari 2020

Oei ik Groei(meter)

Je wilt van alles vastleggen van je kindje, dus hoe leuk is het dan bij te houden hoe groot hij wordt.

https://treasurycreations.blogspot.com/2020/01/oei-ik-groeimeter.html

Waarschuwing het kan ook wel een beetje confronterend zijn, want het gaat echt nog veeel harder dan dat alle clich├ęs beweren! Dus als je na het maken van een toffe foto van je kleintje naast de groeimeter een potje gaat zitten janken in een hoekje neemt NIEMAND je dat kwalijk! ;-)
Ik maakte deze groeimeter met het fijne Double Four garen van Durable. Dit is een 100% katoen garen en heeft een hele mooie matte stoere look en daarnaast haakt het heerlijk!

Ik heb hier de kleuren Ochre, Petrol en Blue grey gebruikt, maar mijn handen gaan alweer kriebelen als ik aan al die heerlijke kleurencombinaties denk die je kan maken met dit garen.Mocht je zelf ook aan de slag willen gaan met deze leuke eyecatcher voor op de kinderkamer dan kan je het patroon vinden op de site van Durable. (Ik heb het linkje eronder geplakt. ;-)) En als je dat doet lijkt het mij super tof om te zien welke gave kleurencombinaties jullie bedenken. Wil je hem dan delen op Instagram met de hashtag #oeiikgroeimeter? Lijkt mij super leuk! :-)
1 opmerking:

  1. Hallo Caroline, dankje voor dit super leuk projectje! ik ben deze aan het maken, maar zit een beetje te 'knoeien' om de cijfertjes er mooi op te krijgen. Heb jij dit met textiellijm gedaan? en hoe geraak je best van de draadjes af (aan begin en eind van je lossenketting?). Dankje!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik lees jullie reacties graag! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...